1., Fejlesztés

A digitális technika rohamléptekkel fejlődik. Mi nem egy kész weboldalt hoztunk létre, hanem egy folyamatosan fejlesztés alatt állót. Ahhoz, hogy a megjelenített információk ne csak eleinte hozzák a tőlük elvárt eredményt, meg kell felelnünk a mindig változó technikai feltételeknek.

2., Látogatottság

Az oldal jelenlétét más fórumokon (közösségi portálok, Google…) és eszközökön (telefon, televízió..) is biztosítanunk kell, de ami talán lényegesebb, hogy a felhasználók szokásai is változnak, követve az újabb technikákat, lehetőségeket. Követnünk kell a felhasználókat, hogy Ők is kövessenek minket! A jelenlegi trendeket figyelembe véve weboldalunk mobil alkalmazásként való megjelenítését jövőre tervezzük, de ki tudja, ha jövőre a kávéfőző lesz az információk elsődleges forrása, akkor a kávéfőzőben fogunk megjelenni.

3., Biztonság

Az ingyenes felületek egyik legnagyobb veszélye, hogy nem foglalkoznak a biztonsággal. Bár nálunk is nyilvános adatok jelennek meg, mégsem árt vigyázni. A tömeges adatletöltés ellen több eszközzel is védekezünk, és az sem véletlen, hogy hirdetőink E-mail címe nem íródik ki, csak kattintható. A biztonsági kérdés sem egy egyszeri feladat, hanem folyamatosan fejlesztendő.

4., Zavaró doboz hírdetések

Az ingyenes szolgáltatók bevétele a banner hirdetésekből származik. Nálunk is lesznek, de erősen korlátozottan, és felugró ablakkal itt sosem fog a látogató találkozni. Célunk, hogy a megjelent szolgáltatók adatai legyenek minél egyszerűbben, gyorsabban elérhetőek.

5.,  Megbízható szolgáltatók

Talán az egyik legfontosabb, hogy valós, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozók, valós adatai jelenjenek csak meg.  Attól, hogy valaki vásárol egy jobb fajta fényképezőgépet, még nem lesz esküvői fotós. A fizetős megjelenés az amatőrök többségét távol tartja 🙂

JELENTKEZÉS