Selection Band

 • selection_bandselection_band

  Kategória: Zenekarok

Bemutatkozás
Bemutatkozás
Fotók
Videó
Útvonal térkép
Hasonlóak a kategóriában
 • 3 tagú zenekarként – Kocziány Antal (dob), Varga Ildikó (szintetizátor,ének), Ballay Gábor (gitár, ének) – vállaljuk lakodalmak, bálok, céges és magán rendezvények zenei szolgáltatását.
  Repertoárunk alapvetően a ’70-es, ’80-as évek magyar és külföldi slágereit tartalmazza, kiegészítve lakodalmas, mulatós dalokkal, egyvelegekkel. Természetesen haladva a korral, újabb dalok is felcsendülnek műsorunk folyamán.
  Honlapunkon képeket, videókat is találsz zenekarunkról és belehallgathatsz zenei repertoárunkba is. Ajánlom figyelmedbe itt lejjebb a “Riport” alatti interjút, ami tükrözi a lakodalmakhoz és egyáltalán a zenéléshez való hozzáállásunkat.
  Riport:
  Miben különbözik egy lakodalomban zenélni, mint valamilyen más rendezvényen?
  Szemben más rendezvénnyel, ahol hely és alkalom függően többnyire azonos korú közönséggel, hasonló zenei ízléssel találkozunk, egy lakodalom teljesen más hangulatot kíván. Több korosztály képviseli a közönséget, ezért olyan változatos műsorral kell szolgálni, ami minden igényt kielégít.
  Mióta foglalkoztok esküvőkön való fellépéssel?
  Én – Ildi – személy szerint 2001 óta élek “zenekari életet”, kollégáim – Gábor és Anti – pedig már közel 30 éve zenélnek és szórakoztatják a közönségüket.
  Szerintetek min múlik leginkább egy lakodalom hangulata?
  Jó pár lakodalomban megfordultunk már zenekarként és vendégként is. Fontos, hogy a jóízű étkek után a lélek is “megkapja a magáét”. Színvonalas zenei műsorral, igényes zenészekkel nagyon jó hangulatú lakodalmat lehet varázsolni. Ehhez már csak egy “mindenre kapható” násznép és a fáradhatatlan ifjú pár szükséges.
  Mit jelent számotokra a zenélés és az, hogy lakodalmakban is felléphettek?
  Mindig is a zene körül forgott az életünk. Gyermekkorunkban a tánc szeretete vonzott a jó zenéhez, később maga a zene szeretete. Jó érzés adni önmagunkból a közönségnek, látni, hogy egyre jobb hangulatot tudunk teremteni. Ez a zenekar tagjait is inspirálja. A végén oda-vissza egymás jó kedvét, vidámságát segítjük elő, mindannyiunk megelégedésére. Ha szívből zenélünk, az a szívekig hat. Ez vezérel minket.
  Mi az az 5 dolog, amit Tőletek kapnak az ifjú párok?
  • igényes, minden korosztály számára kielégítő, a korral haladó zenei repertoár
  • reális ár, kellemes megszólalás, hang- és fénytechnika
  • 3 fős zenekar szintetizátorokkal, gitárral, énekkel
  • lehetőség szerint minden zenei kívánságot teljesítünk (eljátszunk)
  • a közönség tagjai is, ha kedvet éreznek egy kis énekléshez, szívesen elkísérjük
  Mobil: 0620-580-60-87 – Varga Ildikó
               0630-531-83-53 – Kocziány Antal
               0630-494-48-04 – Ballay Gábor
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.